форум

Фицџералд клуч
 
Известувања
Исчисти се

Фицџералд клуч

2 Записи
2 Корисници
0 Допаѓања
5,512 пејсажи
(@rosinskamariolaaa)
Активен член Клиент
Се приклучи: пред 4 години
Записи: 5
Почеток на темата  

Дали е можно да се постави бојата на рамката според клучот кога се воведува нов симбол, на пр. од фотографија? Дали ова може да се направи само со копирање на постоечки симбол и вметнување фотографија?


   
Цитат
Марчин Кубашик
(@marcin)
Новите земји- admin
Се приклучи: пред 5 години
Записи: 4
 

Здраво,

Да, можеме да ја поставиме бојата според копчето Фицџералд за креираниот симбол. Тоа го правиме со одење до изданието на симболи во Базата на податоци за симболи - кликнете молив-> означете го симболот (заокружете на симболот) -> изберете ја опцијата Уредување. Таму го прошируваме менито - икона    , ние избираме Дефинирајте ја формата. Врз основа на избраниот дел од говорот, симболот ќе биде означен со соодветната боја на клучот.

Помошни линкови:

База на податоци за симболи

Уредување на симболот


   
ОдговориЦитат