форум

 
Известувања
Исчисти се

Форум ТИМ

TIM апликација
Записи
Теми

Искуства со TIM

Споделете фотографии од шопинг патувања, ресторани и други места со другите членови на форумот со апликацијата Tim. Какви се вашите искуства со апликацијата TIM. Какви беа почетоците, каква беше имплементацијата?
0
0

Прашања

Не знаете како да направите нешто, прашајте.
4
2

Предлози

Дали мислите дека вреди да се додаде нова функционалност? Напиши за тоа.
6
2
Светот на AAC
Записи
Теми

Лек

Споделете ги вашите искуства за познати здравствени проблеми. Каде и кој ви помогна? Кои добри практики можете да ги препорачате?
0
0

Материјална поддршка

Зборуваме за апликации, субвенции, благодарение на кои можете да ја пружите потребната помош.
1
1

Прака

Понуди за работа.
0
0

настани

Што се случува во здруженијата? Што е организирано и што се планира? Ве молиме споделете фотографии од настаните.
1
1

AAC методи

Какви се вашите искуства со AAC? Кои методи ги знаете? Што се користело во минатото и кои иновативни методи ги среќаваме денес или ќе се појават во иднина?
0
0

Успеси на AAC

Споделете ги вашите успеси во категоријата AAC. Мое, твое дете, пријателе.
0
0

Прекувремено

Напиши што е со тебе. Ајде да разговараме за која било тема.
0
0