форум

Марчин Кубашик
Марчин Кубашик
@marcin
admin
Новите земји-
Приклучен: 14 г
Последен пат виден: 23 октомври 2023 година
Теми: 0 / Одговори: 4
Одговори
RE: База на податоци за симболи за употреба на компјутер

Здраво 🙂 Користејќи ја апликацијата TIM, можеме да ја испечатиме целата подготвена книга благодарение на извозот во pdf-датотека. За да го направите ова во Книгата за комуникација ...

пред 4 години
форум
Одговори
RE: Големи букви

Да. Со ажурирањето 2.32, за да ја стандардизираме прикажаната содржина, направивме промена која ги прикажува сите букви како мали. Во следните ...

пред 5 години
форум
Одговори
пред 5 години
форум
Одговори
RE: клуч на Фицџералд

Здраво, Да, можеме да ја поставиме бојата според клучот на Фицџералд за креираниот симбол. Тоа го правиме со одење во изданието на симболи во Базата на податоци за симболи - кликнете ...

пред 5 години
форум