форум

Големи букви
 
Известувања
Исчисти се

Големи букви

2 Записи
4 Корисници
0 Допаѓања
6,486 пејсажи
(@rosinskamariolaaa)
Активен член Клиент
Се приклучи: пред 4 години
Записи: 5
Почеток на темата  

Кога внесувам симбол со личност или со соодветно име, името го внесувам со голема буква, за жал во сликичката има мали букви. Пред тоа немав таков проблем. Дали ќе помогнете? 🙂


   
Цитат
Марчин Кубашик
(@marcin)
Новите земји- admin
Се приклучи: пред 5 години
Записи: 4
 

Да. Со ажурирањето 2.32, за да ја стандардизираме прикажаната содржина, воведовме промена која ги прикажува сите букви како мали. Во следното ажурирање, ќе ја вратиме опцијата за капитализирање.


   
ОдговориЦитат