Вчера имавме задоволство да ја претставиме нашата апликација во Киелце на конференцијата PSONI, на која присуствуваа, меѓу другите, директори на OREW од цела Полска 
Ви благодарам ОРЕВ Киелце за средба 

Поради прашања за пробната верзија и можноста за купување на апликацијата Работи на кои мислам ги даваме адресите каде што можете да не најдете:

ДЕМО верзија на апликацијата:
 
Склеп: 
 
FB: 
 
Се гледаме наскоро!