Преземете го TIM 2.82 за Android (таблет, паметен телефон)

Промени во верзијата 2.82:

  1. Нови опции за прилагодување на пристапот до поединечни функции на апликацијата. Можност за сокривање на функцијата: Поставки->Пристап
  2. Промени за демо верзијата поврзани со барањата за апликации поставени на Google Play и промени во интеграцијата за целосната верзија.

Датум на објавување на верзијата: 05.08.2023

Други верзии