Преземете го TIM 2.76 за Windows (инсталатор на компјутер)

Преземете го TIM 2.76 за Windows (преносна архива за компјутери)

Промени во верзијата 2.76:

  1. Способност да се оневозможи рамката во боја на клучот Фицџералд.
  2. Поправени во функцијата за споделување фрази на Android.
  3. Поправки во зачувувањето на изразот и низата во галеријата на уредите со Android.

Датум на објавување на верзијата: 02.04.2020

Други верзии