Преземете го TIM 2.75 за Android (таблет, паметен телефон)

Промени во верзијата 2.75:

  1. Можност за поставување повеќе симболи во мрежните прикази (до 18 симболи по линија).
  2. Увезете фотографии во формат .emf за верзија на компјутер.
  3. Увоз на директориуми во структурата на симболот Tim за верзијата за компјутер.
  4. Решен проблем со прикажување на категоризирани симболи во комуникациската книга.
  5. Поправен е проблемот со прелистувачот за замрзнување на датотеки на верзијата на компјутерот.

Датум на објавување на верзијата: 03.03.2020

Други верзии