Преземете го TIM 2.74 за Windows (инсталатор на компјутер)

Преземете го TIM 2.74 за Windows (преносна архива за компјутери)

Промени во верзијата 2.74:

  1. Автоматски поправете ги проблемите со датотеката со поставки.
  2. Инсталатор на Windows.
  3. Поправен проблем со читање симболи на ресурси споделени на платформи.
  4. Поправени грешки и подобрувања.

Датум на објавување на верзијата: 20.12.2019

Други верзии