Преземете TIM 2.72 за Windows (PC)

Промени во верзијата 2.72:

  1. Подобрувања во апликацијата.
  2. Решен проблем со отворање на галерија во пасошот.
  3. Подобрена изразна граматика.

Датум на објавување на верзијата: 09.10.2019

Други верзии