Денес, на работилницата за окупационална терапија во Јарослав, спроведовме обука за употреба на Тим. Ви благодариме за вниманието и жешкиот интерес за време на обуката 🙂 Веруваме дека новостекнатите вештини за користење на апликацијата ќе помогнат во развојот на методите за комуникација меѓу учениците.

По завршувањето на часот, Демијан од нас доби нова верзија на џојстикот. Овој пат без кабел 😀

Благодарам уште еднаш!