Вградени игри

TIM нуди 3 игри базирани на пиктограми. Нивната генијалност во комбинација со атрактивна графика ви овозможува пријатно да го поминете времето. Игрите се универзални. Корисникот избира ниво на тежина соодветно на вештината. Игрите помагаат да се обликува визуелната перцептивност и координацијата визуелно-рака.