продавница

TIM + Samsung Galaxy Tab A8 таблет + Оклопна футрола

2 400,00 Зл

категорија:

Опис

апликација Работи на кои мислам има основна основа над 1500 оригинални пиктограми, кои му помагаат на корисникот во секојдневното функционирање во различни опкружувања. Секој симбол графички го претставува значењето на зборот a синтисајзер за говор овозможува да се трансформира во звук. 

Покрај готовите симболи достапни во апликацијата, секој корисник може да креира или зачува свои сопствени кои најдобро одговараат на неговите потреби слики околните објекти. 

Подготвените и зачуваните симболи овозможуваат редење сопствени структури и создавање сложени изрази. 

Регистрираните корисници имаат можност да комуницираат едни со други користејќи го вградениот гласник и пренесување на симболите што сте ги создале.

Апликацијата е многу интуитивна и прифатлива за корисникот и нуди одлични опции за конфигурација за одреден примач. 

Дополнително, има таб во апликацијата пасош кои содржат многу информации за корисникот. 

Покрај апликацијата, комплетот вклучува и таблет Samsung Galaxy Tab 10.4" и блиндирано куќиште. Ова е опцијата што нашите корисници ја избираат најчесто - за луѓе кои од различни причини имаат проблеми со комуникацијата, но немаат ограничувања во мобилноста. Тоа е исто така погодна опција - примачот го добива производот конфигуриран и подготвен за употреба.

Дополнителни информации

Боја на таблетот

Црно-бел