продавница

Префрли мал

269,00 Зл

категорија:

Опис

Копче за контрола на комуникаторот Things I Mean. Апликацијата може да се ракува со помош на прекинувач - на екранот се појавува рамка што ја покажува избраната област.

Достапни се 4 бои (сина, црвена, жолта, зелена) - ве молиме внесете ја бојата во описот на нарачката.

Копчето бара USB адаптер. 

димензии:

  • дијаметар 6.5 см