продавница

Рака за компјутерот

1 100,00 Зл

Производ достапен на барање

категорија:

Опис

Карактеристики на комплетот:

  • носивост 3 kg
  • висина на основата 9 см
  • должина на раката 53 см
  • вкупна висина 60 см
  • тежина на комплетот 2.55 кг
  • Ширина на зафатот на стегачот 55 mm

Прицврстување за количка / маса со држач за таблет.

Сетот не вклучува таблет.

Дополнителни информации

тежина 3 кг