продавница

Модул за контрола на очите за TIM Windows

3 999,00 Зл

Додаток кој ја активира опцијата за контрола на очите во апликацијата Things I Mean.

Потребно е да се инсталира основната верзија на Things I Mean.

категорија:

Опис

Додаток кој ја активира опцијата за контрола на очите во апликацијата Things I Mean.

Потребно е да се инсталира основната верзија на Things I Mean.