продавница

Оклопна футрола за Samsung Galaxy Tab A 10.1 T580

95,00 Зл

Производ достапен на барање

категорија:

Опис

Оклопна заштитна футрола која совршено ги минимизира ефектите од удари и падови.

  • 3-делна конструкција
  • заштита на екранот
  • функција за стој