продавница

TIM апликација за Windows и Android - Верзии на други јазици

890,00 Зл

Достапен производ 

Време на испорака: 1 ден

Демо верзија: https://www.tim-aac.com/demo/

Контакт: Łukasz +48 665 774 174 

категорија:

Опис

апликација Работи на кои мислам има основна основа над 1500 оригинални пиктограми, кои му помагаат на корисникот во секојдневното функционирање во различни опкружувања. Секој симбол графички го претставува значењето на зборот a синтисајзер за говор овозможува да се трансформира во звук. 

TIM е достапен во различни јазични верзии:

  • ангиелски
  • чешки
  • португалски
  • франкуски
  • ниемиечки
  • македонски

По купувањето лиценца, достапен е еден од наведените јазици. Избраниот јазик мора да биде наведен во редоследот. Не е можно да се смени јазикот.

Покрај готовите симболи достапни во апликацијата, секој корисник може да креира или зачува свои сопствени кои најдобро одговараат на неговите потреби слики околните објекти. 

Подготвените и зачуваните симболи овозможуваат редење сопствени структури и создавање сложени изрази. 

Регистрираните корисници имаат можност да комуницираат едни со други користејќи го вградениот гласник и пренесување на симболите што сте ги создале.

Апликацијата е многу интуитивна и прифатлива за корисникот и нуди одлични опции за конфигурација за одреден примач. 

Дополнително, има таб во апликацијата пасош кои содржат многу информации за корисникот. 

Повеќе информации за функционалноста на апликацијата може да најдете во Водич.

Дополнителни информации

Јазик

полски англиски