продавница

Префрли USB адаптер

299,00 Зл

Производ достапен на барање

категорија:

Опис

Уред кој го обработува сигналот за прекинувач со кликнување на глувчето. Следните влезови со приклучок од 3.5 мм одговараат на поединечните копчиња на глувчето: 1 - лево, 2 - десно.

димензии:

  • 7.5cm x 6cm x 3cm