форум

admin
Новите земји-
Приклучен: 15 г
Последен пат виден: 26 јануари 2023 година
Теми: 0 / Одговори: 3
Тема
Одговори
RE: Што ни недостасува 🙂

Здраво, ви благодариме за вашите коментари. Секако дека можете да направите нешто околу тоа. Ќе се обидеме да ги додадеме симболите што недостасуваат што е можно поскоро.

пред 4 години
форум
Тема
форум
Одговори: 1
Прегледи: 1323