Полското здружение за лица со интелектуална попреченост, Кругот во Јарослав и компанијата DKK Development, со седиште во научно-технолошкиот парк Подкарпакие во Жешов, ве покануваат на Националната конференција, чија тема е воведување на иновативни комуникациски и едукативни решенија користење на асистивната технологија во работата со лицата со попреченост интелектуалец.

aac.dkk-development.com