На 6-7 јуни 2023 година, се појавивме на Националниот саем за пристапност во Изложбениот и конгресниот центар во Ополе. Драго ни е што можевме да се сретнеме таму и да разговараме со вас. Ви благодарам!
Ве охрабруваме да ги прочитате написите од настанот: