форум

Иновативниот стратег ...
 
Известувања
Исчисти се

Иновативни AAC стратегии второ издание

1 Записи
1 Корисници
0 Допаѓања
1,370 пејсажи
(@ lukasz-dzialo)
Новите земји- admin
Се приклучи: пред 5 години
Записи: 3
Почеток на темата  

Здраво,

фала на сите што дојдовте. Тоа беше фантастичен ден.

Наскоро ќе го објавиме датумот на XNUMX-тото издание на конференцијата 🙂


   
Цитат