форум

Што ни недостасува:...
 
Известувања
Исчисти се

Што ни недостасува 🙂

4 Записи
3 Корисници
0 Допаѓања
3,585 пејсажи
(@rosinskamariolaaa)
Активен член Клиент
Се приклучи: пред 5 години
Записи: 5
Почеток на темата  

Здраво 🙂 Не одамна почнав да работам со вашата апликација. Навистина е супер! Досега ни недостасуваат:

- симболи за опис на времето,

- бројките како симболи за да можат децата да ви кажат дека денес е, да речеме, 29 ноември

- добра би била и опцијата да внесуваме текст кога ни недостасува симбол

- исто така симболи за ДУРИ и ДОСТА / ДОСТА, на пр. супи.

Дали може нешто да се направи во врска со тоа? 🙂

Со почит 


   
Цитат
(@ lukasz-dzialo)
Новите земји- admin
Се приклучи: пред 6 години
Записи: 3
 

Здраво,

ви благодарам за вашите коментари. Секако дека можете да направите нешто во врска со тоа. Ќе се обидеме да ги додадеме симболите што недостасуваат што е можно поскоро.


   
ОдговориЦитат
(@rosinskamariolaaa)
Активен член Клиент
Се приклучи: пред 5 години
Записи: 5
Почеток на темата  

Ви благодарам! Може ли постојано да пишувам што ни недостасува? 🙂 


   
ОдговориЦитат
Марчин Кубашик
(@marcin)
Новите земји- admin
Се приклучи: пред 6 години
Записи: 4
 

Секако 🙂


   
ОдговориЦитат