форум

Отстранување на бариерите...
 
Известувања
Исчисти се

Отстранување на комуникациски бариери - PFRON

1 Записи
2 Корисници
0 Допаѓања
2,789 пејсажи
Лука
(@ lukasz-dzialo)
Новите земји- admin
Се приклучи: пред 5 години
Записи: 3
Почеток на темата  

Споделете ги вашите искуства. 


   
Цитат