Демо верзија

Демо верзија Апликацијата Things I Mean ја има целосна база на податоци за пиктограми [над 1100 симболи] и можност за неограничено креирање на табли, книги и ваши сопствени пиктограми. За жал, има неколку ограничувања:

Ограничувања за апликација:

 • апликацијата има одредени ограничувања во креирањето на материјалите. Максималниот број на избрани материјали е како што следува:
  • број на сопствени симболи - 10
  • број на книги за комуникација - 3
  • број на комуникациски табли - 3
  • број на елементи во комуникациската табла - 10
  • омилени изрази - 5
 • апликацијата бара интернет врска веднаш по вклучувањето и еднаш на секои 20 минути (откако ќе го изгубите интернетот, имате доволно време повторно да се поврзете или да ја завршите активноста што сте ја започнале)
 • апликацијата има пиктограми со намалена резолуција (150 × 150)
 • апликацијата, поради недостаток на регистрација, не може да ја користи функцијата за ресурси (споделување ресурси со пријателите)

Што дава целосната верзија (преку демо):

 • Нема ограничувања за создавање на сопствени материјали
 • Во целосната верзија, потребна е врска само еднаш за преземање симболи - потоа користете ја апликацијата без ограничувања, исто така офлајн!
 • Целосната верзија има симболи во целосна резолуција [1000 × 1000]
 • Користете ја функцијата за ресурси - креирајте симболи, книги и табли и споделете ги со вашите пријатели
 • Преземете од нашата страница табли и книги подготвени од наша страна
Апликацијата е достапна овде (Верзија Windows и Android):