Марчин Кубашик

Вториот Национален саем за пристапност

На 6-7 јуни 2023 година, се појавивме на Националниот саем за пристапност во Изложбениот и конгресниот центар во Ополе. Драго ни е што можевме да се сретнеме таму и да разговараме со вас. Ви благодариме!Ве охрабруваме да ги прочитате написите од настанот:

0
Прочитај повеќе

Верзија 2.76 [Windows]

Преземете TIM 2.76 за Windows (инсталатор за компјутери) Преземете TIM 2.76 за Windows (преносна архива за компјутери) Промени во верзијата 2.76: Опција за оневозможување на рамката во боја на клучот Fitzgerald. Поправени во функцијата за споделување фрази на Android. Поправки во зачувувањето на изразот и низата во галеријата на уредите со Android. Датум на објавување на верзијата: 02.04.2020 Други верзии

0
Прочитај повеќе

Верзија 2.76 [Андроид]

Преземете го TIM 2.76 за Android (таблет, паметен телефон) Промени во верзијата 2.76: Опција за исклучување на рамката во боја на копчето Fitzgerald. Поправени во функцијата за споделување фрази на Android. Поправки во зачувувањето на изразот и низата во галеријата на уредите со Android. Датум на објавување на верзијата: 02.04.2020 Други верзии

0
Прочитај повеќе

Верзија 2.75 [Windows]

Преземете TIM 2.75 за Windows (инсталатер на компјутер) Преземете TIM 2.75 за Windows (преносна архива за компјутери) Промени во верзијата 2.75: Можност за поставување повеќе симболи во приказите на мрежа (до 18 симболи по линија). Увезете фотографии во формат .emf за верзија на компјутер. Увоз на директориуми во структурата на симболот Tim за верзијата за компјутер. Решен проблем со прикажување на категоризирани симболи во комуникациската книга. Поправен е проблемот со прелистувачот за замрзнување на датотеки на верзијата на компјутерот. Датум на објавување на верзијата: 03.03.2020/XNUMX/XNUMX Други верзии

0
Прочитај повеќе

Верзија 2.75 [Андроид]

Преземете го TIM 2.75 за Android (таблет, паметен телефон) Промени во верзијата 2.75: Можност за поставување повеќе симболи во приказите на мрежа (до 18 симболи по линија). Увезете фотографии во формат .emf за верзија на компјутер. Увоз на директориуми во структурата на симболот Tim за верзијата за компјутер. Решен проблем со прикажување на категоризирани симболи во комуникациската книга. Поправен е проблемот со прелистувачот за замрзнување на датотеки на верзијата на компјутерот. Датум на објавување на верзијата: 03.03.2020/XNUMX/XNUMX Други верзии

0
Прочитај повеќе

Верзија 2.74 [Windows]

Преземете TIM 2.74 за Windows (инсталатор за компјутер) Преземете TIM 2.74 за Windows (преносна архива за компјутер) Промени во верзијата 2.74: Автоматско поправање на проблемите со датотеката за поставки. Инсталатор на Windows. Поправен проблем со читање симболи на ресурси споделени на платформи. Поправени грешки и подобрувања. Датум на објавување на верзијата: 20.12.2019 Други верзии

0
Прочитај повеќе