Демо верзијата на Things I Mean сега е достапна за компјутер и Android!

Ве покануваме да се запознаете со понудата на нашата продавница

ЕДИНСТВЕНА АЛАТКА ЗА КОМУНИКАЦИЈА

Користете готови пиктограми и креирајте свои. Изградете низи и структури. Комуницирајте со помош на синтисајзер и снимени команди. Нема лимит.

Изберете пиктограми и распоредете фрази

Апликацијата ви овозможува да составувате изрази со повеќе елементи додека ја одржувате јазичната исправност

Креирајте тематски табли со готови фрази

Неограничен број на табли што можете да ги споделите со други

Како функционира?

Пиктограми

Користете ја базата на податоци 1500+ и креирајте своја!

Низи и структури

Врз основа на пиктограми, креирајте комуникациски структури и табли

Користете и споделете

Комуницирајте користејќи табли и разменувајте ги со вашите пријатели

„Го редефинираме концептот на алтернативна комуникација“
функционалност

Cloud TIM

Преземете готови структури од вградената услуга TIM. Ве чекаат десетици готови ресурси.

Вградени игри

Игрите базирани на пиктограми учат додека се забавуваат.

пасош

Направете го вашиот профил со опис во форма на текст и слики за брзо да се претставите во вашата околина

База на податоци за пиктограми

Апликацијата Things I Mean има вградена база на податоци од над 1000 пиктограми каталогизирани во десетици категории ...

Уредувач на пиктограми

Апликацијата ви овозможува да креирате сопствени пиктограми на едноставен и лесен начин за нас ...

Создадете изрази

Изберете пиктограми и креирајте реченици од нив ...

Комуникациски табли

TIM му овозможува на корисникот да креира кој било број на табли за комуникација ...

Синтеза на говор и учител

Апликацијата ги чита сите текстуални пораки и реченици. Можете исто така да снимате своја команда ...

TIM заедница

Креирајте и споделувајте ресурси. Додајте пријатели, споделете и преземете нови ...

Медиуми за TIM

Комуникација со пиктограми: ваква апликација досега не е видена

Компанијата од Јасионка креираше апликација за комуникација на инвалиди

Во Инкубаторот направија апликација за комуникација на инвалиди

Компанијата од Јасионка креираше апликација за комуникација на инвалиди